Com ja és habitual, des de la Diputació d’Alacant posem en marxa un any més el Congrés sobre la Violència contra la Dona que, enguany, se celebrarà durant els dies 22 i 23 de novembre a les instal•lacions de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

En aquesta ocasió, us convidem a conèixer la violència de gènere de prop i arribar al fons de les diferents qüestions que es tractaran durant els dos matins de celebració del congrés... Dos matins en què posarem l’accent, entre altres coses, a les últimes novetats legislatives al voltant de la violència de gènere i al estatut de les víctimes en el procés penal, en les dificultats amb què es troben les dones víctimes de violència de gènere en qui concorren circumstàncies que les situen a una posició més vulnerable, passant per l’educació i les experiències de les entitats que treballen a la lluita contra la violència de gènere.

A més a més, necessitem, com sempre, la vostra participació, ja siga a través de les vostres opinions en els sondeigs que llancem durant el congrés, de les vostres preguntes i intervencions directes en el propi auditori o fins i tot a través de la vostra interacció a les nostres xarxes socials que, cada volta més, serveixen de plataforma per mostrar la implicació de tantíssims professionals que treballeu, dia a dia, per combatre aquest sense sentit.

Sens dubte, amb la celebració de la catorzena edició d’aquest congrés es posa de manifest l’interès que sempre mostreu en aquesta qüestió els professionals implicats en aquesta tasca. Les vostres opinions, suggeriments, propostes i experiències positives ens ajudaran a ampliar coneixements, a aprofundir l’estudi d’aquesta problemàtica i, en definitiva, a conèixer la violència de gènere de prop.

Moltes gràcies per estar ací, una vegada més, fidels a aquesta convocatòria…

Us esperem!

LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, D'A PROP.