";?>

17º
congreso sobre la violencia contra la mujer

06 · 07 NOV · 2019 auditorio diputación de alicante (adda)
PONGAMOS EL FOCO EN LO QUE DE VERDAD IMPORTA

presentació

Un altre any més, des de la Diputació d’Alacant posem en marxa el Congrés sobre la Violència contra la Dona que, enguany, tindrà lloc durant els dies 6 i 7 de novembre en les instal·lacions de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

En aquesta ocasió, us convidem a posar el focus en determinades qüestions del tractament de la violència de gènere que han d’abordar-se des d’una òptica global i multidisciplinària que requereix aquesta realitat tan enormement complexa. Us convidem a reflexionar, a debatre, a qüestionar i a aportar solucions que ens permeten millorar els serveis, els recursos i la intervenció amb víctimes de violència de gènere. Durant dos matins abordarem aspectes relacionats amb la socialització com a dones i homes, la intimidació davant de la violència sexual, la violència en el col·lectiu LGTBIQ+ o el consum de pornografia en la joventut, passant, per descomptat, per la difusió d’experiències provinents d’entitats, col·lectius i professionals que treballen diàriament en pro de l’erradicació de la violència de gènere.

Continuarem mantenint la connexió en directe via streaming del congrés per als qui no puguen assistir presencialment i continuarem amb l’espai de comunicacions en format pòster per a aquelles persones que vulguen donar a conéixer els diversos treballs, projectes i investigacions que estan desenvolupant des de les diferents entitats i institucions.

Moltes gràcies per mantenir el vostre interés i ajudar-nos a posar el focus en les solucions i en les persones que contribuïu dia a dia, amb el vostre treball, a una millora en l’abordatge de la violència contra les dones.

Us esperem!