presentació

Un any més, des de la Diputació d'Alacant tornem amb el Congrés sobre la Violència contra la Dona que enguany, tindrà lloc durant els dies 17 i 18 de novembre de 2022 en les instal·lacions de l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

Un congrés que, com sempre, tracta d'abordar, des d'una òptica multidisciplinària diferents qüestions que se susciten entorn de la prevenció i als processos d'intervenció en violència de gènere i que, sota l'eslògan “Deixem la violència arrere”, pretén servir d'invitació a participar activament contra les violències masclistes. Enguany abordarem, entre altres, qüestions relacionades amb les violències sexuals incidint en les agressions sexuals, i altres tipus de violència contra les dones que transcendeixen de les nostres fronteres posant el focus en els conflictes bèl·lics i el tràfic de dones i xiquetes amb finalitats d'explotació sexual.

Us convidem, una vegada més, a reflexionar i a debatre sobre aquestes i altres qüestions relacionades i, per descomptat, i a aportar propostes que ens permeten millorar els serveis, els recursos i la intervenció.

El congrés continuarà comptant amb la retransmissió via *streaming per als qui no puguen assistir al mateix i, per descomptat, continuarem amb l'espai de comunicacions en format pòster per a aquelles persones que vulguen donar a conéixer els diversos treballs, projectes i investigacions que estan desenvolupant des de les seues diferents entitats i institucions.

Moltes gràcies per mantindre el vostre interés un any més. És importantíssim que continuem treballant conjuntament amb la finalitat d'avançar en l'erradicació de les violències masclistes i al seu torn contribuir, amb la vostra activa participació, a millorar els processos existents i incentivar el debat, la reflexió i l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques.

Us esperem!