Presentació

Un any més, des de la Diputació d’Alacant tornem amb la 20é edició del Congrés sobre la Violència contra la Dona que enguany, tindrà lloc durant els dies 3 i 4 d’octubre de 2024 en les instal·lacions de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (*ADDA).

Un congrés que, com sempre, tracta d’abordar, des d’una òptica multidisciplinària diferents qüestions que se susciten entorn de la prevenció i als processos d’intervenció en violència de gènere i que, sota l’eslògan “La Veu del Silenci”, pretén servir d’invitació a participar activament contra les violències masclistes.

Sota el marc paraigua dels 20 anys de la L.O. 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere, i amb la participació del Comité Científic compost per professionals de diversos àmbits, el programa temàtic d’enguany abordarà diversitat de qüestions que tractaran d’acostar-nos a la realitat multidimensional de les violències contra les dones, al mateix temps que oferir experiències i bones pràctiques que contribuïsquen a una millora dels servicis i recursos existents. Un fòrum eminentment tècnic i dirigit, principalment, al personal que treballa dins de les diferents administracions públiques i entitats professionals en el camp de la prevenció i la intervenció.

El congrés continuarà comptant amb la retransmissió via *streaming per als qui no puguen assistir al mateix i, per descomptat, continuarem amb l’espai de comunicacions en format pòster per a aquelles persones que vulguen donar a conéixer els diversos treballs, projectes i investigacions que estan desenvolupant des de les seues diferents entitats i institucions.

Moltes gràcies per mantindre el vostre interés un any més. És importantíssim que continuem treballant conjuntament amb la finalitat d’avançar en l’erradicació de les violències masclistes i al seu torn contribuir, amb la vostra activa participació, a millorar els processos existents i incentivar el debat, la reflexió i l’intercanvi d’experiències.

Us esperem!

keyboard_arrow_up